После посетата на ВАЛЕО сакаме нашите пациенти да живееат подобро. Затоа, ние ги вклучуваме традиционалните методи на физикална терапија со најновите, најсовремени технологии и врвни третмани.

Нашата цел е да се чувствувате подобро за да можете да живеете подобро !!!

Сe што треба вие да направите е да ставите акцент на грижата зa вашето целокупно телесно и псисичко здравје, а ние постоиме за Вас! Ние можеме да ви помогнеме да се чувствувате подобро за време, и после завршувањето на физикалната терапија.

Без разлика дали сте спортски ентузијаст, градежен работник, деловно лице, учител, преокупиран родител или пензиониран постар граѓанин, Ние имаме програма која одговара на вашиот животен стил. Пациентите го сакаат нашиот љубезен и грижлив пристап, како и нашата професионална посветеност и пријатна позитивна атмосфера.

Од вашата прва посета па се до завршувањето на сеансата, ќе ја почувствувате разликата во нивото на грижа што ја нудиме. Нашиот клуч за успех се базира на индивидуализираната поддршка и практичниот пристап неопходен за постигнување на вашите цели! На крај постигнатите резултати и насмевката на вашите лица се тоа што нас не мотивира и не прави најуспешни!

После завршувањето на програмата за терапија, можете да бидете сигурни дека вашите потреби се задоволени, сте стекнале знаење и сте добиле инструкции за понатамошно самостојно домашно лекување. Бидете цврсто убедени дека вашето второ семејство ВАЛЕО ви го обезбедува најдобриот терапевтски пристап во овој регион. Задоволните пациенти се нашиот најголем успех !!!