Preloader Close

Добредојдовте во Валео, професионална клиника за физиотерапија

  • улица „АСНОМ“, населба „Бејбунар“

Blog

Чувствувајте се подобро за да живеете подобро

– Болки во вратот и половината – Трнење по рацете или нозете – Замор и…

Болката нека биде минато

Секој од нас барем еднаш во животот почувствувал болка во грбот и половината. Сите знаеме…

Кои сме ние и што правиме?

По посетата на Валео сакаме нашите пациенти да живееат подобро. Затоа, ние ги комбинираме традиционалните…