Shockwave терапија
Функционална Магнетна Стимулација
Масажа
Мануелна терапија и Кинезитерапија
Dry Needling
За Нас

За Нас

После посетата на ВАЛЕО сакаме нашите пациенти да живееат подобро. Затоа, ние ги вклучуваме традиционалните методи на физикална терапија со најновите, најсовремени технологии и врвни третмани. Нашата цел е да се чувствувате подобро за да можете да живеете подобро !!! Сe што треба вие да направите е да ставите акцент на грижата зa вашето целокупно […]

Нашиот тим

Од вашата прва посета па се до завршувањето на сеансата, ќе ја почувствувате разликата во нивото на грижа што ја нудиме. Нашата цел е да се чувствувате подобро за да можете да живеете подобро.

Блог

Спортски повреди
Без разлика дали сте професионален спортист, средношколски спортист или само сакате ...
Прочитај Повеќе
Тениско и голфско лакто
Тениски лакт Тенискиот лакт е чест термин за латералниот епикондилитис. Не морате да ...
Прочитај Повеќе
Повреди на менискус
Менискусот е ‘рскавица во вид на полумесечина, што обезбедува амортизација и стабилн...
Прочитај Повеќе